هر لقمه غذا چند بار جویده شود؟ما به سختی به چیزی که می خوریم توجه می کنیم، چه برسد به این که چند بار در حال جویدن هستیم !
با این حال، افراد زیادی وجود دارند که معتقدند راز سلامتی در چند بار جویدن است ممکن است آن را درک نکنید، اما اقدام ساده جویدن مواد غذایی 32 بار مزایای شگفت انگیز سلامتی را برای بدن و ذهن ما به ارمغان می آورد .
جذب غذایی بهتر:
افراد غذا را می جوند، تا آنها را بهتر جذب نمایند، هرچه مولکول های غذا کوچک تر باشند، آنزیم های گوارشی می توانند آن ها را تجزیه نموده و مواد غذایی را از آن خارج کنند. هر چه جویدن بیشتری داشته باشید، بیشتر جذب و دفع کمتری خواهید داشت.
کاهنده فشار روی دستگاه گوارش:
تکه نانی را امتحان نمایید – هر شکلی از نان، چه یک تکه نان تست، چه خرده نان، 3 بار آن را بجوید. وقتی نوبت به قند در دهان می رسد، می دانید که کربوهیدرات ها به طور کامل شکسته می شوند.حالا فرض کنید که به جای جویدن تکه نان،یک تکه نان را قورت می دهید. آن قدر در معده می ماند تا بشکند.
نداشتن احساس سنگینی پس از هر وعده :
همه ما افت انرژی پس از غذا را می دانیم که بعد از یک وعده غذایی سنگین رخ می دهد. مغز، احساس سرما می کند … این احساس را می دانید. این اتفاق می افتد چون خون از مغز و قسمت های انتهایی بدن باید به شکم و سیستم گوارشی برسد که بیش از حد معمول است.
جویدن هر لقمه به طور کامل و تند تند در طول هر وعده غذایی، باعث احساس خواب آلودگی می شود، مثلا، ناهار. اما با آهسته جویدن نیمی از غذا را در دهان هضم می کنید بنابراین خون کمتری به شکم وارد شود . نتیجه نهایی – در پایان غذا احساس سبکی و انرژی دارید، به جای آن که سنگین و خواب آلود باشد
کاهش وزن:
مطالعات نشان داده اند وقتی غذا را به طور کامل می جویم ، مقدار کمتری غذا می خوریم و وزن کم می کنیم. حالا ممکن است فکر کنید این به این دلیل است که ما از جویدن خسته می شویم. این طور نیست. چیزی که اتفاق می افتد این است که کمی طول می کشد تا به مغز فرمان برسد که پر است.
وقتی تند تند غذا می خورید، شکم شانس انتقال فرمان پری را ندارد، بنابراین اندیشمند غذا خوردن 15 ٪ اشتها را کاهش می دهد.
بهبود بیماری های مزمن :
ما چیزی که می خوریم،مهم نیست بلکه نحوه خوردن آن نیز اهمیت دارد. نحوه و تعداد جویدن در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است مثل سندروم روده تحریک پذیر،بی خوابی.