پختن کله پاچه
کله پاچه را در قابلمه بریزید آب اضافه کنید
یه قل می خورد
آب اول را دور بریزید
مجدد آب اضافه وهر چه به گوشت میزنید یعنی پیاز و زردچوبه وغیره
اضافه تا صبح باحرارت ملایم باشه کمی نخود هم بریزید
نحوه تهیه پاچه پلو
نیم کیلو خرما هسته درآورده
یک استکان خورده برنج
چهار مغز مثل گردو و پسته هرچه وهرقدر میخواهید بریزید به صورت پودر نشده
آب اضافه کنید
حدود ۲ ساعت قل بخورد
سپس هم بزنید
شبیه فسنجون میشه
بعد پودر نارگیل روی آن بریزین
طبیعت کله پاچه سرد هست و این باعث میشود که سردی آن متعادل شود
تا دوسه روز میتوان در یخچال نگهداری شود
میتوانید کمی روغن کله پاچه را روی آن بریزید
و یا یک قاشق روغن مایع
اگر خیلی شیرین بود کمی آب اضافه شود