جو به سه صورت به فروش میرسد پوست کنده و پوست نکنده و مرواریدی
جو مقوی نرم کننده بهبود تب
بهبود بیماری های کبدی و اسهال درمان اسهال خونی درمان بواسیر درمان ورم کلیه و مثانه
مفید برای نقرس
بهترین غذا در دوران نقاهت و جلوگیری از سرطان است
جوی سبوس دار قند خون را تنظیم می کند و یک پروتئین کامل در رژیم غذایی است منبع عالی فیبر محلول ونا محلول است؟
جوشانده جو ادرارآور رفع تب و کمخونی و سوءهاضمه و بهبودی زخم های چرکی
ماآلشعیر مسکن دردهای صفراوی تب امراض گرم کاهنده حرارت داخل بدن کاهنده حرارت کبد و عطش مفرط .سل و زخم ریوی سردرد گرم و خونساز
بیسکویت جو درمان یبوست مزمن و رفع نفخ و درد شکم و کاهنده کلسترول خون پاکسازی سموم و کاهنده فشار خون
سمنو یا مالت جو دانههای جو را خیسانده در حرارت معتدل نگهداری تا جوانه بزند برای تهیه غذای اطفال و شیرینی استفاده شود
ماآلشعیر: جو پوست کنده و نکنده چند دقیقه بجوشانید و آب آن دور بریزید مجدد روی آنها آب بریزید آنقدر بپزد تا دانه های جو کامل باز شود با پارچه صاف کنید سرد شود